HRVATSKA INFLUENSERKA

Ivana Knoll u Majamiju se zabavlja s pjevačem: Hvalio se "anakondom u gaćama"

Ali u Hrvatskoj je moja rodbina i sve, tako da bih živjela uvijek na relaciji Amerika – Zagreb, rekla je Knoll svojevremeno

Ivana Knoll: Zanosna crnka. Instagram

A. O.

5.2.2023

Influenserka iz Hrvatske Ivana Knoll plijenila je pažnju u jako kratkoj haljini dubokog dekoltea, pohvalivši se i fotografijom iz Rolls-Roycea.

- Želim se preseliti i raditi u Sjedinjenim Američkim Državama, a ako mi se svidi, možda i ostanem trajno. Naravno, i ako dobijem papire. Ali u Hrvatskoj je moja rodbina i sve, tako da bih živjela uvijek na relaciji Amerika – Zagreb - rekla je svojevremeno Ivana Knoll, a sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, život u Americi itekako joj se svidio.


Ivana Knoll: Zabavila se. Instagram

Nakon što je već partijala s oskarovcem Džejmijem Foksom (Jamiejem Foxxom) i bila na zabavi Leonarda di Kaprija (Caprija), ovih dana u Miamiju se zabavljala i s poznatim muzičarom Džejsonom Derulom (Jasonom Derulom).

Naime, Ivana se na Instagram Storyju pohvalila snimicima na kojima se vidi kako u VIP loži uživa u koncertu vlasnika hitova "Acapulco" i "Swalla".


Ivana Knoll: Selfi ispred ogledala. Instagram / Printscreen

Podsjetimo, Derulo je krajem 2019. bio glavna tema svjetskih medija ne zbog svoje muzike, već provokativne fotografije na kojoj je pozirao samo u boksericama, koju je Instagram uklonio jer je, rekli su tad, prekršila njihove smjernice o golotinji i seksualnim aktivnostima.

- Šta to imaš u gaćama?! - pitali su fanovi pjevača u komentarima, na što im je on odgovorio: "Anakondu!".

- To je čista diskriminacija! Ne mogu protiv „njegove“ veličine... Vratite anakondu! - žalio se tad zbog izbrisane fotografije, aludirajući na svoje spolovilo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.