NAJPOZNATIJA NAVIJAČICA

Ivana Knoll o OnlyFansu: Nije mi stalo do novca, već do reputacije

Nakon Nogometnog svjetskog prvenstva u Kataru vratila se u Ameriku, a sada je dala intervju i za poznati američki tabloid TMZ

Privukla veliku pažnju u Kataru. Instagram

E. A.

11.2.2023

Najpoznatija navijačica na svijetu Ivana Knoll nakon Fudbalskog svjetskog prvenstva u Kataru vratila se u Ameriku, a sada je dala intervju i za poznati američki tabloid TMZ.

U razgovoru s Mišaelom Babkokom (Michael Babcockom) i Lukasom Vidmanom (Lucasom Widmanom) u studiju TMZ-a, Ivana je otkrila da je dobila brojne poslovne ponude nakon spomenutog prvenstva.

Kaže da su je mnoge agencije pokušavale ubaciti na OnlyFans, ali jasno daje do znanja da je nikakav iznos ne bi mogao natjerati da stvara sadržaj za odrasle.

- Ne znam zašto oni ne mogu prihvatiti činjenicu da ja ne želim otvoriti taj profil. Ne osuđujem, ali jednostavno nisam takva osoba. Nije to za mene. Pokušala sam objasniti da se ne radi uvijek o novcu, meni je stalo do reputacije - rekla je.

Dodala je kako bi uprkos novcu koji bi odmah zaradila na toj platformi temeljenoj na pretplati, to također naštetilo njezinim izgledima u drugim poslovima s brendovima u budućnosti, a to je rizik koji nije spremna preuzeti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.