POZNATA STARLETA

Stanija Dobrojević otkrila: Uslikam guzu za tri minuta, i dobijem odličnu lovu

Nedavno je fanove na Instagramu počastila izazovnom fotografijom s Kopaonika

Stanija Dobrojević. Instagram

N. A.

20.2.2023

Stanija Dobrojević važi sa jednu od najpoznatijih starleta iz regiona, a javnost ju je upoznala najbolje kada je prvi put odlučila da uđe u rijaliti program i živi pod kamerama 24 sata. Stanija Dobrojević koja živi na relaciji Srbija - Amerika, je bila učesnica nekoliko rijaliti projekata, ali kada je počela da zarađuje od fotografija na društveim mrežama sve manje smo je viđali u rijalitiju.

Njene golišave fotografije za samo nekoliko minuta prikupe više destina hiljada lajkova, a otvorila je nalog i na "Onli fensu". Nedavno je fanove na Instagramu počastila izazovnom fotografijom s Kopaonika, na sebi je imala samo donji veš, čizne i kapu, a fanovi su "pali u trans". Komentari su se nizali, a Stanija je rekla da njena guza vrijedi milione. 

"Goriš, iako je napolju sigurno hladno", "Koliko si zgodna! Najbolja si riba na svijetu", "Jao, šta bih ti radio", samo su neki od komentara na Instagramu. 

Jednom pratiocu toliko su se dopale njene provokativne fotografije, pa je napisao starleti kako joj "guza vrijedi milione". Stanija mu je na to odgovorila: "Znam, vrijedi!"

Pobjednica "Farme" i bivša učesnica "Zadruge" kaže da odlično zarađuje na Instagramu i "Onli fensu" zahvaljujući izazovnim fotografijama svoje zadnjice.

- U jednom trenutku u životu poželjela sam da se bavim pjevanjem. Međutim, brzo sam odustala. Kad sam vidjela koliko treba da se cimam, putujem, nastupam po zagušljivim klubovima, shvatila sam da to nije posao za mene. Lakše mi je da zaradim fotkajući se za Instagram i "Onli fens". Uslikam guzu za tri minuta, a dobijem odličnu lovu - objasnila je Stanija, dok je na pitanje da li planira da osigura zadnjicu, poput svjetski poznate muzičke i glumačke zvezde Džej Lo (Jeniffer Lopez), starleta je odgovorila:

- Ne želim to da radim. Zašto bih osigurala ono što će svakako jednog dana otići u grob? - zaključila je Dobrojević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.