OMILJENA LOKACIJA

Severina objavila slike u kupaćem kostimu sa Maldiva: Dekolte u prvom planu

Pratitelje počastila prizorima koje će upamtiti

Severina. Instagram

N. A.

22.2.2023

Severina se javila svojim pratiteljima s Maldiva objavivši nekoliko fotografija u kupaćem kostimu u kojem je istakla svoje atribute.

Severina se ovih dana odmara i uživa na omiljenim lokaciji, Maldivima, u društvu sina Aleksandra i menadžera Tomice Petrovića, a sada je svoje pratitelje počastila prizorima koje će upamtiti.

Pjevačica je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu u kojem je do izražaja došao njen dekolte, ali i lice s minimalnom šminkom.

- Maldivnoooo - napisala je Severina uz objavu.

"I dalje se dobro drži Severina", "Sevdivnooo", "Mačko, uživaš s pogledom ispod obrva", "Lele, idem odmah vježbati", "Mamacita", "Uvijek si jako lijepa, lijepa kao ruža", "Mačka si nad mačkama", samo su neki od komentara pratitelja koje je dobila.

Severina je na Maldivima proslavila sinov rođendan, ali i rođendan svojeg menadžera Tomice, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je također na društvenim mrežama. 

A na odmoru nije zaboravila ni "Let 3" te im je uputila podršku ispisavši u pijesku naziv njihove pjesme "Mama ŠČ!", s kojom će Hrvatsku ove godine predstavljati na Eurosongu.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.