SASVIM ISKRENA

Paris Hilton otkrila: Imam 20 zamrznutih embrija

Ime za žensko dijete je već odabrala, zvat će se London

Paris Hilton. Instagram

N. A.

28.2.2023

Paris Hilton otkrila je da želi imati kćerku. Manekenka je prošlog mjeseca iznenadila javnost kada je rekla da su ona i suprug Karter Reum (Carter Reum) postali roditelji. Sina im je rodila surogat-majka, a nazvali su ga Pinoks Beron Hilton Rum (Phoenix Barron Hilton Reum).

Sada je rekla da želi drugo dijete. Paris je zamrznula 20 embrija tokom karantina Covida-19. Međutim, svi embriji su dječaci i Paris sada želi ponovo pokušati sa zamrzavanjem.

- Bilo je to u vrijeme pandemije koronavirusa, sve je bilo zatvoreno, društveni događaji otkazani, putovanja onemogućena pa sam Karteru predložila da se pozabavimo svojim planovima za budućnost. A roditeljstvo je definitivno bilo jedno od glavnih pitanja - rekla je Paris i dodala.

- Kako smo se odlučili za medicinski potpomognutu oplodnju, u sedam postupaka napravili smo svoju bazu s dvadeset zamrznutih embrija, koji su nevjerovatno, ali istinito svi muški. Kako želim djevojčicu, nastavljamo dalje, pa s velikim uzbuđenjem čekamo rezultate posljednjeg postupka - zaključila je Hilton.

Otkrila je da je prije mjesec dana ponovo prošla kroz proces i da čeka da vidi ima li djevojčica. Imena za buduću djecu već je odabrala. Kaže da kćer želi nazvati London. 

- Godinama sam planirala imena svoje djece - objasnila je ranije u podcastu "This is Paris".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.