NE CVJETAJU RUŽE

Megan Foks se na dodjeli Oskara pojavila bez zaručnika

Počelo se nagađati da je par prekinuo prošlog mjeseca

Megan Foks. Instagram

N. A.

15.3.2023

Megan Foks (Fox) pojavila se na "Vanity Fair Oscar" afterpartiju bez zaručnika Mašin Gan Kelia (Machine Gun Kelly), a mnogi su primijetili i kako glumica nije nosila zaručnički prsten.

Drastično promijenila izgled

Foks je privukla poglede u uskoj crnoj haljini, koja joj je istaknula dekolte, a svoju crnu prepoznatljivu kosu ofarbala je u crveno.

Podsjetimo, počelo se nagađati da je par prekinuo prošlog mjeseca kada je Foks podijelila zagonetnu objavu na Instagramu o nepoštenju i uklonila s društvenih mreža sve zajedničke fotografije s reperom.

Megan je u opisu objave napisala stih iz Bijonsine (Beyonce) pjesme "Pray You Catch Me" iz 2016. godine s albuma "Lemonade", poznatog po tome što opisuje aferu njenog supruga Džej-Zija (Jay Z).

Zapratila Eminema na Instagramu

U komentarima su mnogi pisali o reperovoj nevjeri te su spominjali gitaristicu Sofi Lojd (Sophie Lloyd). Foks je potom prestala pratiti Mašina na Instagramu, ali je zapratila Eminema, što je dodatno pokrenulo glasine o prekidu jer su njih dvojica već godinama u svađi.

Međutim, nekoliko sati prije ove objave viđeni su zajedno na Drejkovoj "Super Bowl" zabavi u Skotsdejlu. Potom su snimljeni za Valentinovo u Mašinovom automobilu. Američki mediji pisali su da par pokušava riješiti svoje probleme i da odlaze savjetniku za veze.

Megan je također kasnije demantovala da je treća osoba bila upletena u njihov odnos.

- Nije bilo uplitanja treće strane u ovaj odnos. To uključuje, ali nije ograničeno na stvarne ljude, poruke, botove ili demone. Iako mrzim što vas lišavam objavljivanja nasumičnih neutemeljenih vijesti koje bi mnogo preciznije napisao "ChatGPT", morate pustiti da ova priča umre i ostaviti sve ove nevine ljude na miru - poručila je u objavi ispod koje je zabranila komentare.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.