RIJALITI ZVIJEZDA

Kim Kardašijan u pratnji sina na utakmici u Londonu

Pratila je duel između Arsenala i Sportinga u okviru Evropske lige

Kim Kardašijan. Twitter/ Print Screen

N. A.

17.3.2023

Američka rijaliti zvijezda Kim Kardašijan (Kardashian) sinoć je boravila na stadionu Emirates i pratila je duel između Arsenala i Sportinga u okviru Evropske lige, te je tom prilikom snimila kadrove za svoj dokumentarac i njena pojava privukla je veliku pažnju brojnih svjetskih medija.

Ona je na svojim profilima na društvenim mrežama objavila fotografije sa stadiona, uključujući fotografije Primea, Arsenalovog službenog dobavljača sportskih pića te fotografiju defanzivca Vilijam Salibe (Williamaa).

- Kim Kardašijan nije mogla vjerovati da je Arsenal ispao iz Evropske lige - piše "DAZN Football".

Na stadionu je bila u pratnji sina Sainta, koji je ranije snimljen u dresu Arsenala i ovo je samo potvrda da je londonski klub omiljen u njihovoj kući.

Londonski mediji pišu da Kardašijan nije prva poznata osoba koja je prihvatila Arsenal kao "svoj klub", a tu su još reper Džej-Zi (Jay-Z) te glumci Džimi Foks (Jamie Foxx)...

Ipak, navijači Arsenala nisu previše oduševljeni zbog njenog dolaska, posebno iz razloga što se njihov klub sinoć nije proslavio u meču protiv Sportinga te je ispao u osmini finala Evropske lige.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.