ŠTA SE DEŠAVA

Aktivirana priča iz 2010. godine o Kim Kardašijan i Ronaldu

Kim pratila utakmice Arsenala i PSG-a na stadionima Emirati i Park prinčeva

Kim Kardašijan. Instagram

L. S. R.

24.3.2023

Amerikanka Kim Kadašijan (Kardashian) našla se u centru pažnje proteklih dana nakon što je pratila utakmice Arsenala i PSG-a na stadionima Emirati i Park prinčeva, a mnogim fudbalskim fanovima uopće nije bilo drago što se 42-godišnja atraktivna brineta pojavila u svečanoj loži.

Kardašijan je susrete dvaju prestižnih klubova pratila s lica mjesta radi snimanja novog dokumentarca, a niti Arsenalu niti PSG-u nije donijela sreću. Topnici su ispali od Sportinga, a Parižani poraženi od Rennesa.

Poznata Amerikanka, koju na Instagramu prati više od 394 miliona osoba, tom prilikom je objavila niz fotografija s brojnim zvijezdama, između ostalih i Kilijanom Mbapeom (Kylian Mbappe).


Kako se Kardašijan neočivano našla u centru pažnje među ljubiteljima fudbala, opet je aktivirana priča iz 2010. godine o navodnoj vezi između nje i Kristijana Ronalda (Cristian).

Internetom je počeo kružiti snimak druženja Ronalda i Kim tokom njene posjete u Madridu, kada je Amerikanka bila mnogo manje poznatija nego što je to bio slučaj sad.

Portugalac, koji je tada nastupao za Real, popio je koju čašicu viška te se očigledno lijepo provodio s Kim i njenim prijateljicama.

Snimak koji je počeo kružiti internetom, navodno, uopće se nije dopao Georgini Rodrigez (Rodriguez) kojoj jako smeta kada su priče o Ronaldovim aferama ponovo medijski aktuelne.

Kardašijan je svojevremeno negirala da je bila u vezi s Ronaldom, ali na škakljivo pitanje šta se desilo između njih dala je misteriozan odgovor.

- Mi smo samo prijatelji. Jesmo li se poljubili? Pa razmišljala sam o mnogo stvari - kazala je Amerikanka svojevremeno, a rijetki su povjerovali u njenu tvrdnju da između nje i Ronalda nije bilo ništa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.