SVAKODNEVNE PREDRASUDE

Nekada je bila Miss Jugoslavije, a danas žena šeika: Ja sam povampirena Hurem

Sva sreća pa ima još 147 žena te ga ne moram trpjeti i gledati svaki dan, rekla je misica sarkastično

Jelena Bin Drai. Instagram

N. A.

29.3.2023

Bivša srbijanska manekenka i Miss Jugoslavije Jelena Bin Drai već deset godina živi u Dubaiju, gdje se odselila nakon što se udala za šeika Saida Bin Draija, čije se bogatstvo procjenjuje na dvije milijarde dolara.

Srbijanski i hrvatski mediji ponovno su se raspisali o starom Jeleninom intervjuu u kojem je progovorila o predrasudama s kojima se skoro svakodnevno susreće.

- Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga ne moram trpjeti i gledati svaki dan - rekla je Jelena sarkastično.

- Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog, onda pod Bin Drai Capitalom vodim zdravstveni sektor, IT -Tech startup sektor, vrtić i još koju firmu. Ponekad se bavim i djecom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a navečer šetam po plaži kada mi otključaju vrata zlatnog kaveza - nastavila je u duhovitom tonu.

Jelena i Said imaju četvero djece i žive skladnim životom, a misica tvrdi da je ona suprugu jedina žena, iako ih on može imati još.

Jelena je krajem 2020. godine na svom Instagram profilu objavila da odlazi s društvenih mreža, jer joj treba predah, a od tada do danas na njenom profilu nema novih objava.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.