VATRENI NAVIJAČ

Zanosna političarka se pojavila na utakmici u Beogradu, svi gledali u nju

Crveno-bijeli su do pobjede došli tek u samom finišu meča, kada su postigli dva gola

Članica Socijalističke partije Srbije. Instagram

E. A. / Telegraf.rs

3.4.2023

Sjajan meč 28. kola Superlige Srbije se odigrao u subotu na Marakani, gdje je igrala Crvena zvezda i Mladost. Prisutni su mogli svjedočiti fantastičnoj igri Crvena zvezde koja je pobjedila Mladost rezultatom 4:2.

Crveno-bijeli su do pobjede došli tek u samom finišu meča, kada su postigli dva gola, a na tribinama je bilo nešto manje od 10.000 ljudi koji su bodrili svoj tim svih 90 minuta.

Među navijačima Crvene zvezde bila je i Ana Grozdanović, najljepša srbijanska političarka, sudeći prema naslovima u medijima, koja je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sa stadiona i jasno dala do znanja da su joj boje srbijanskog  šampiona u srcu.

Naime, ova političarka je članica Socijalističke partije Srbije, diplomirana je pravnica i svojim atraktivnim izgledom privlači veliku pažnju. Također, na utakmici Zvezde bila je i početkom marta i to na derbiju protiv Partizana koji je gledala iz lože.

Kada je u pitanju Zvezda, njen voljeni klub, crveno-bijeli će do kraja sezone odigrati još dva meča. Prvi u srijedu u Subotici, zatim i za vikend protiv Radničkog iz Kragujevca. Trenutno imaju 18 bodova više od TSC-a i mogli bi da osvoje titulu i prije početka plej-ofa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.