TIFANI TRAMP

Ko je najmlađa Trampova kćerka: Crna ovca porodice, ocu nije mezimica

To što je svih ovih godina smatrana "autsajdericom" spasilo ju je "provlačenja po blatu" kroz koje su prolazili njena braća i sestre

Tifani s ocem Donaldom Trampom. Instagram

N. Aj.

15.4.2023

Najmlađa kći Donalda Trampa (Trump, 76), Tifani Tramp (Tiffany, 29), nedavno se nakon dugo vremena pojavila u javnosti.

Ona i suprug Majkl Bulos (Michael Boulos, 25) snimljeni su na konferenciji za medije koju je održao Tramp na imanju Mar-a-Lago u Palm Biču.

Ko je Tifani Tramp?

Rođena je 13. oktobra 1993. na Floridi. "Crna ovca porodice", kako američki mediji nazivaju Tifani, jedna je od rijetkih članica loze Tramp kojoj se ne sudi zbog prevare ili pronevjere novca. Upravo to što je odrastala samo uz majku Marlu Maples, koja je bila druga Donaldova supruga, učinilo je Tifani potpuno drukčijom od ostatka porodice, a ni danas nije neko ko se "gura" da bude u centru pažnje.

Zapravo, to što je svih ovih godina smatrana "autsajdericom" spasilo ju je "provlačenja po blatu" kroz koje su prolazili njena braća i sestre jer su podržavali očeve, nerijetko bizarne, ideje. Ipak, iako je na tome zaradila određene simpatije javnosti, bilo je i onih koji su je prozivali zbog izgleda.

Tako su govorili da je "nepodnošljivo ružna", "preslikana otac", ali i da je "karma ku*ka, jer nije naslijedila majčinu ljepotu, što je Marlina kazna jer je bila ljubavnica". Tifani se čak u jednom trenutku "bacila" u muzičke vode pa je 2011. snimila pjesmu "Like A Bird", a kasnije je u intervjuu s Opra Vinfri (Oprah Winfrey) rekla da se razmišljala hoće li svoju karijeru nastaviti u tom smjeru.

Milion fanova

Čak je jedan period bila i pripravnik u časopisu "Vogue", ali nije se tamo dugo zadržala jer je njen otac počeo predsjedničku kampanju, što znači da je i ona morala svoj život prilagoditi tome. Na Instagramu je prati više od milion fanova koje redovito "časti" fotografijama s putovanja i druženja s poznatima, a nerijetko objavi fotke na kojima pozira s članovima porodice.

Što se tiče njenog ljubavnog života, krajem prošle godine udala se za četiri godine mlađeg Majkla Bulosa. Vjenčanjem su prevladavale bijela i plava boja, a bivši predsjednik definitivno nije škrtario na vjenčanju kćerke za koju je otvoreno priznao kako mu nije mezimica, već dapače, "najmanje draga". Također, izjavio je da se "njome ponosi nešto manje nego svojom drugom djecom".

Trampov novopečeni zet rođen je u Libanonu, a nasljednik je nigerijskog konglomerata "Boulos Enterprises" za koji se pretpostavlja da teži nekoliko milijardi dolara. Par se upoznao nekoliko godina prije vjenčanja dok je on studirao u Londonu, a ona bila na evropskom odmoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.