TRAŽI UTJEHU

Kim Kardašijan priznala: Umirem iznutra jer moja djeca žele slušati muziku od Kanje Vesta

Rijaliti zvijezda je iskreno progovorila o svom burnom razvodu od repera

Kim Kardašijan. Instagram

N. A.

26.5.2023

Kim Kardašijan (Kardashian) je u posljednjoj epizodi "The Kardashians" iskreno progovorila o svom burnom razvodu od repera Kanje Vesta (Kanye West). Rijaliti zvijezda nije ništa zadržala u premijeri treće sezone, a dok je emotivna Kim tražila utjehu u majci Kris Džener (Jenner), otkrila je kako je nestalno Vestovo ponašanje naštetilo njenom blagostanju.

- Provela sam cijelo jutro u napadu tjeskobe, osjećala sam se kao da jednostavno ne mogu disati cijeli dan. Znate kad ste na rubu suza... tako sam se osjećala cijeli dan. Izmislio je najluđu priču o tebi i snimci, a mi šutimo, šutimo kroz sve laži - rekla je Kris.

Kris je dodala kako Kanje neprestano potkopava Kim iznoseći njen intimni skimak s Rejom Džijem (Ray J) iz 2007., za koju je Kim rekla da će "sve njegove smicalice jednog dana biti mnogo štetnije za djecu od njene snimke" i dodala da je teško kada je njeno četvero djece toliko vezano za svog oca.

- Uđem u auto i svaki dan djeca žele slušati tatinu muziku, a ja kažem: "On je najbolji!" Pustim ga i pjevamo zajedno, a iznutra umirem jer ću im zauvijek biti najveća navijačica i jednog dana, kad se sami uvjere, odgovarat ću im što god žele. A to je puno - kaže ona.

U septembru je Vest dospio na naslovnice zbog svoje eksplozivne tirade protiv Kim, rekavši da želi da se njihova djeca obrazuju na njegovoj Donda akademiji kako bi ih spriječio da snimaju "snimke seksa". 

Reper je iznio i niz napada na Kiminog bivšeg dečka, Pit Dejvidsona (Pete Davidson), uključujući objavu njegove pjesme "Eazy", koja prikazuje komičara u formi crtanog kako ga otimaju i bacaju na stražnji dio motocikla. Dejvidson je zatim pokopan samo s glavom koja viri , dok se Kanje vidi kako baca sadnice ruža, s cvijećem koje raste iz glave 29-godišnjaka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.