PROGOVORILA O PREPREKAMA

Najzgodnija žena svijeta: S 12 godina su mi prvi put rekli da smršam

Ešli je također priznala da je kao djevojčica bila svjesna svog izgleda, ali da joj to nikad nije predstavljalo problem

Ešli Graham: Bila sam vrlo svjesna da mi se bedra trljaju jedno o drugo. Instagram

D. R.

26.8.2023

"Plus size" model Ešli Graham (Ashley Graham( (35) osvanula je na naslovnici njemačkog "Voguea" za septembar i progovorila o preprekama na koje je naišla u modnoj industriji.

- Jedan od prvih fotografa s kojima sam sarađivala rekao je mojoj majci: Ako bi Ešli smršala i prešla s veličine 12 na veličinu 6, mogla bi stalno raditi. Imala sam 12 godina tada. Mogu zamisliti kako se mlade djevojke danas moraju osjećati zbog društvenih mreža - prisjetila se Ešli svojih početaka. 

Ešli je također priznala da je kao djevojčica bila svjesna svog izgleda, ali da joj to nikad nije predstavljalo problem. Sve dok nije ušla u svijet mode. "Bila sam vrlo svjesna da mi se bedra trljaju jedno o drugo, da mi trbušna masnoća izlazi iz hlača, da su mi ruke deblje od ruku mojih prijatelja", prisjetila se manekenka.

Ešli je izgradila vrlo uspješnu karijeru, a magazin "Maxim" ju je u aprilu ove godine proglasio najseksepilnijom ženom na svijetu. Inače, manekenka je u braku s Džastinom Ervinom (Justinom Ervinom) od 2010. godine, a zajedno imaju troje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.