ONA JE MEGA MAČKA

Zvezda Granda prošla Karleušinu školu: “Uništila” me da bih danas bila to što jesam

Tatiana je ovih dana promovirala spot za pjesmu “Antigona”

Tatiana. Express

18.9.2023

Tatjana Pejčić – Tatiana je svoju pjevačku karijeru započela na sceni popularnog takmičenja “Zvezde Granda”. Ne krije da je bila svjesna u šta ulazi i sa kakvim “aždajama” u ovom poslu se mora boriti. Tada, još uvijek mlada djevojka, imala je tremu i priželjkivala je da joj Marija Šerifović da glas, kako bi mogla da je izabere za svog mentora. Međutim, to se nije dogodilo, jer joj jedino evrovizijska pobjednica nije dala glas.

Tatiana. Express

- Nije mi bilo svejedno kada sam vidjela da mi Marija nije dala glas, a to sam toliko priželjkivala. Sam taj odabir mentora je bio jako zanimljiv, jer sam se na kraju odlučila za Karleušu, koja me je "uništila komentarima", ali i rekla da će od mene napraviti mega mačku – ističe Tatiana i dodaje:

- Nepogrješivo je svaki put birala pjesme i u svakom krugu sam imala direktan prolaz. Potpuno je promijenila moj imidž i tačno je znala šta radi. Inače, kada je čula da sam djevica u horoskopu, jauknula je i upravo te sekunde se desio naš klik.

Tatiana na promociji. Express

Uz Karleušinu savjete Tatiana je uspjela da dogura do samog vrha (prošla pet krugova), a najveća ironija je upravo ta da ju je Marija Šerifović nakon takmičenja pozvala da joj pjeva na rođendanu i onda je to nekako postala tradicija, pa je osim rođendana, Tatiana pjevala i na njenim drugim slavljima.

Tatiana je ovih dana promovirala spot za pjesmu “Antigona”. Na tom događaju očekivala se i Marija Šerifović ali zbog iznenadnih obaveza nije došla. Tu su, međutim, bile druge Tatianine kolege, saradnici, brojni prijatelji i predstavnici medija, pa podrška pjevačici nije izostala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.