MOĆNA ŽENA

Lice anđela, tijelo đavola: Vladislava je ljepotica i zvijer u jednoj ženi

Izrazito je popularna na društvenim mrežama, jer je samo na Instagramu prati preko 1.7 miliona ljudi

Vladislava Galagan. Instagram

O. T.

30.11.2023

Vladislava Galagan je ruska bodibilderka koja živi i radi u Pragu, a prije nekoliko mjeseci dospjela je u žižu interesovanja jer su joj ukradeni snimci i fotografije na kojima je u potpunosti naga.

Isti su počeli da kruže društvenim mrežama i internetom, ali je lijepa brineta i prije toga redovno bila na meti najrazličitijih komentara.

Naime, ova Ruskinja je izrazito popularna na društvenim mrežama – samo je na Instagramu prati preko 1.7 miliona ljudi, ali ju je upravo ta slava izložila brojnim osudama i negativnim komentarima.

Vladislava je veoma lijepa djevojka sa nježnim crtama lica, pa malo ko očekuje da ima građu koja može da parira onoj muškoj.

Ona se pasionirano bavi bodibildingom, a to je i te kako dalo rezultate – ima ogroman biceps, čelične trbušnjake, široka ramena, izražene mišiće na nogama…

Zbog svoje specifične građe zaradila je čak i nadimak Hulk, a dok su mnogi impresionirani njenom figurom, drugi smatraju da je jednostavno pretjerala i da “ubija” svoju ženstvenost.

“Ne shvatam da neko pri zdravoj svijesti sebi radi ovo”, “Prelijepa djevojka, bar dok joj ne vidiš tijelo”, “Zašto si riješila da postaneš muškarac, plaši me”, “Ovo je prosto previše”, “Sramota je što je toliko lijepa žena izabrala da izgleda kao muškarac”, “Lice anđela, tijelo đavola”, samo su neki od komentara na njen račun. Naravno, ima i mnogo onih koji tvrde da je “najzgodnija žena”.

Vladislava se svakako ne obazire na uvrede i opaske, te često pozira u kratkim i pripijenim haljinama i uopšte se ne odriče svoje ženske strane.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.