BIO JE ŠOKIRAN

"Playboyjeva" zečica otkrila pikanterije o Leonardu Dikapriju

Pozvao me da odem s njim kući, ali sam to odbila, tvrdi Hajke Kenings

Hajke Kenings. Instagram

L. S. R.

1.3.2024

Playboyjev model Hajke Kenings (Hieke Konings, 22) odlučila je iznijeti neke pikanterije o holivudskom zavodniku Leonardu Dikpariju (DiCapri), koje se njemu baš i neće svidjeti.

Nizozemska manekenka razvezala je jezik o poljupcu s glumcem i njegovim čudnim navikama u krevetu. Njih su se dvoje, naime, upoznali u jednom klubu u Los Anđelesu u koji se može ući samo s pozivnicom. U jednom joj je trenutku prišao Dikaprijev menadžer i rekao joj da je glumac želi upoznati.

Konings je tada glumcu rekla da zna da on izlazi samo s ljepoticama koje su mlađe od 25 godina, na što joj je on odgovorio: "Kriv sam!"

- Onda smo se poljubili, bilo je ok, ali ni blizu najboljeg poljupca u mom životu. Pozvao me da odem s njim kući, ali sam to odbila. Bio je šokiran, nije navikao valjda, ali je bio ljubazan. Iza toga je prišao nekoj drugoj djevojci i otišao s njom kući. Neke moje prijateljice su spavale s Leonardom i rekle su da ima bizarnu naviku u krevetu. Jedna mi je ispričala da je svo vrijeme držao slušalice u ušima kako je ne bi morao slušati, a drugoj je stavio jastuk na glavu -  otkrila je manekenka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.