MUZIKA

Daru u Njemačkoj dočekao menadžer Hilmo Peljto: Sretna sam i zaljubljena!

B. ŠIŠIĆ

22.12.2017

Nakon što je sunce i pješčane plaže zamijenila hladnom Evropom, jedna od najpopularnijih i najseksepilnijih pjevačica u regionu - Dara Bubamara, božićne praznike provest će radno u Njemačkoj.

Naime, Dara je iz Beograda stigla na frankfurtski aerodrom gdje ju je dočekao menadžer Hilmo Peljto koji je za Daru dogovorio tri nastupa. Jedan će biti u njemačkom gradu Frajburgu, a dan poslije Dara nastupa sa njenim mlađim, ali izuzetno popularnim kolegom u dijaspori Ekom Durakovićem, u Luxemburgu. Poslije Luxemburga očekuje je još jedan nastup u Njemačkoj. Ovaj put bit će to u jednoj novootvorenoj diskoteci u gradu Gremershajmu (Gremersheimer). 


-Baš sam se poželjela posla jer nisam navikla da baš mnogo odmaram i ljenčarim. U Dubaiju mi je bilo super. Odmarala sam i uživala sa mojim sinom. Sada su tu novi nastupi do kraja godine, a posebno se radujem saradnji sa divnim čovjekom i menadžerom Hilmom Peljtom koji me uvijek lijepo dočeka i ispoštuje. Pravi gospodin. Završila sam i snimanje nove pjesme koju nisam planirala, ali eto desilo se. A, promocija će biti kod Ognjena Amidžića. Šta da kažem... sretna sam, zaljubljena, uvijek pozitivna i prepuna ljubavi. Volim tako oko sebe i da širim ljubav i pozitivnu energiju, a čitaocima vašeg portala želim od srca zaista sve najbolje u Novoj 2018. godini, te da se naša saradnja i u toj godini nastavi i bude uspješna i korektna kao do sada - rekla nam Bubamara.

I menadžer Hilmo Peljto imao je samo riječi hvale za, kako on zove Daru, „Kraljicu Balkana“. 


-Radili smo već nekoliko puta i zaista svaka joj čast na njenom korektnom i profesionalon odnosu. Dara je samo dokaz da ipak na estradi postoje pošteni i korektni pjevači - kratko je izjavio Plejto.

Sa Darom su došla i njena dva muzičara koja je uvijek prate na svim njenim nastupima. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.