MUZIKA

Pinkovo narodno veselje u 20 sati: Šaban Šaulić, Keba, Šerif Konjević za dobru feštu

U 2018. uz popularne pjevače

Piše: N. AJNADŽIĆ

31.12.2017

Pink BH će gledaocima 31. decembra ponuditi bogat novogodišnji program u kojem će učestvovati veliki broj nekih od najpoznatijih pjevača iz regiona, kako zabavne tako i narodne muzike. 

- Gledaoce Pinka BH, sada već tradicionalno, za doček Nove godine očekuje veliko "Pinkovo novogodišnje narodno veselje" u 20 sati - poručili su s Pinka.

Dodali su da će u okviru tog narodnog veselja Zorica Brunclik izvesti pjesme s novog albuma, a na sceni će joj se pridružiti i Nada Obrić, Zlata Petrović, Nada Topčagić, Šaban Šaulić, Dragan Kojić Keba, Šerif Konjević...

Na velikoj sceni gledaoce će zabavljati i učesnici muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" te neki od najpopularnijih izvođača u regionu poput Jelene Tomašević, Leontine Vukomanović, Nikolije Jovanović, Anabele Atijas, Mije Borisavljević, Goce Tržan, Rialde, Rade Manojlović...

Prvog januara u 22 sata na programu je praznično izdanje "Vidimo se u Sarajevu" s Alkom Vuicom, koja je ugostila Halida Bešlića, Hanku Paldum, Slađanu Mandić, Elvira i Mirelu Laković te Nikolinu Kovač, Amela Ćurića i "Academic bend".

- Gosti tok-šoua "Vidimo se u Sarajevu" s gledaocima će podijeliti lijepe trenutke iz 2017., a neće manjkati ni dobre pjesme - poručili su s Pinka BH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.