MUZIKA

Popularna pjevačica: Ana Nikolić vodi petomjesečnu kćerku na doček Nove godine

Avaz.ba

29.12.2017

Pjevačica Ana Nikolić odlučila je da se ni na minut ne odvaja od petomjesečne kćerke Tare, koju će povesti sa sobom i na novogodišnji koncert koji će održati u prijestoničkom hotelu. Anin plan je da nekoliko sati prije nastupa dođe u apartman sa kćerkicom i dadiljama i da sve vrijeme bude sa njima. Želi da od apartmana napravi pravu novogodišnju bajku, sa novogdišnjom jelkom i prazničnim motivima. 

- Ana će apartman urediti u bebi-stilu i sa mnogobrojnim novogodišnjim motivima. Sve vrijeme će biti zajedno sa kćerkicom, a pošto je nahrani i uspava, pola sata prije ponoći sići će u salu u kojoj nastupa kako bi otpočela spektakularan koncert. Ana želi da sa kćerkom isprati staru godinu, a da se u novoj probude jedna pored druge. Ona se nada da joj se ovaj plan neće izjaloviti i da će sve biti kako je zamislila - kaže izvor blizak.

Dok Ana bude nastupala u hotelu, ali i u klubu, o maloj Tari će brinuti dadilje. Pjevačica će se, nakon što sa gostima bude dočekala 2018. godinu, vratiti kod svoje kćerke, piše Blic.

- Ana ne želi da Tara osjeti odustvo majke i jako joj je bitno da bude sa kćerkom tokom svih faza njenog odrastanja. Ne želi da Tara raste bez nje i zato se trudi da sa njom provodi svaki trenutak. Naravno, i njen nekadašnji partner Rasta kćerku može da viđa kad god poželi. Bebi su potrebni i otac i majka i takav su dogovor reper i pjevačica postigli - završava izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.