MUZIKA

Aleksandra Radović ima poruku za roditelje: Ne dozvolite djeci da imaju idole

Avaz.ba

3.1.2018

Pop pjevačica Aleksandra Radović u 2018. godinu ušla je novim singlom “Ljubavi moja” koju je njena mnogobrojna publika širom regiona dobro prihvatila. Nakon uspješnog albuma “Carstvo”, koji je objavila prošle godine, Radovićeva je riješila da publici pokloni nešto novo, a riječ je o pjesmi koju je radila sa starom saradnicom Aleksandrom Milutinović.

Ovih dana krenuće na turneju po Srbiji i Bosni i Hercegovini. Smatra da je ostvarena žena, voljena od strane velikog broja obožavatelja koji su često uključeni u njene projekte poput održavanja sajta, izgleda Facebook stranice i omota njenih albuma.

Zbog uspješnog poslovanja njene škole pjevanja koje traje 12 godina, zavidne karijere pop pjevačice, a i činjenici da se ostvarila kao majka, Radovićeva kaže da je zadovoljna svojim životom.

- Nemam želja za 2018. Većinu sam ih ostvarila. Zadovoljna sam onim što mi je Bog dao. Na većini polja u života sam se ostvarila tako da samo neka ovo potraje i biću sretna - rekla je umjetnica.

Iako važi za zvijezdu pop muzike, ona izbjegava tabloide i česte susrete sa novinarima, kao i termin “zvijezda”.

- Zvijezde ne postoje. Pogrešno je imati idole. Pogrešno je da djeca vide nešto što je van okvira zemaljskog, a to se vrlo često dešava. Mi imamo samo talenat koji nam je dao Bog. Treba voljeti nečiju muziku i poštovati nečiji trud, rad, karijeru i dosljednost, ali ništa više od toga - napominje Aleksandra.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.