MUZIKA

Goga Sekulić u velikim problemima: Noćima ne spavam, došla sam u slijepu ulicu!

Avaz.ba

23.1.2018

Goga Sekulić našla se na mukama zbog stana u centru Beograda. 

Naime, pjevačica će vjerovatno biti primorana da proda nekretninu kako bi skupila novac da otplati kredit u švicarcima u vrednosti od 80.000 eura.

Pjevačica regularno plaća mjesečnu ratu, koja je porasla na 450 eura, ali je ostala glavnica koju mora da vrati.

Goga noćima ne spava jer je u strahu da joj na vrata ne zakucaju sudski izvršitelji.

"40 kvadrata je u pitanju, uži centar grada, gdje sam ja isplatila skoro cijelu glavnicu gdje je banka po tim zateznim kamatama i ratama rekla neku sumu koja je strašna, puta tri", rekla je Goga i otkrila da je tužila banku.

"Ja sam tužila banku prije tri, četiri godine, ali nema veze što sam tužila, zatezne kamate i dalje idu. Što se tiče njih, oni to lijepo bilježe i onda ti dođe, nije 80, nego je 150. Tako da sam ja tražila neko rješenje da i banka bude zadovoljna i građani", rekla je Goga u Eskluzivu i dodaje da radi punom parom.

"Ja moram da radim. I ja nešto jedem, idem kod frizera, imam brdo računa isto kao i svi građani. Ne mogu ja da se fokusiram i radim samo za stan", kaže Goga. Ako zagusti morat će da proda stan.

"U slučaju ne daj Bože bit ću prinuđena da prodam stan, riješim banku i kusur da mi ostane. Najgore je ljudima u mojoj poziciji, došla sam u neku slijepu ulicu", kaže Goga koja ne isključuje mogućnost i da pozajmi novac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.