MUZIKA

Amela Ćurića djevojke ganjale po cesti: Jelena je uvijek tu sa strane, i vreba

Dnevnik.hr

13.2.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Amel Ćurić poznati je bosanskohercegovački pjevač koji se ove sezone takmiči u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato".

Pobjedio je svojedobno u dva talent takmičenja, pa nekad čak i ima malo problema sa svojim takmičarskim duhom, ali Amel se našaklio i kazao da će poraditi na sebi.

- Tu bih mogao malo poraditi na sebi. Navikao sam pobjeđivati i sad je meni izazov, da vidim mogu li i treći put - kaže Ćurić.

Ćurić ima brojne obožavateljice, koje su nekada čak i trčale za njim po ulici. No, sve su u sjeni otkako je u njegov život ušla njegova supruga Jelena.

Ona se, kaže Ćurić, s obožavateljicama nosi sjajno te mu je velika podrška.

- Ona je navikla na te stvari! Uvijek je tu negdje sa strane, vreba, pripremila je nokte - šalim se. Moja Jelena meni daje veliku podršku u ovom poslu i već sam javna ličnost, navikli smo na te stvari. U ovom poslu, nama pjevačima, popularnost je uvijek jako bitna zbog posla - ističe talentirani muzičar.

Ljudima koji ga podržavaju često nastoji i odgovoriti putem društvenih mreža, a ne libi se pročitati ni negativan komentar o sebi.

- To treba raditi da vidiš sliku kako te ljudi doživljavaju. Čak i oni koji te ne vole, da vidiš zašto te ne vole - zaključio je Ćurić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.