MUZIKA

Sandi Cenov glumit će u seriji "Čista ljubav"

E. S.

17.2.2018

U popularnoj seriji "Čista ljubav" naredne sedmice glumačkoj ekipi pridružit će se Filip Juričić, ali i pjevač Sandi Cenov.

Tako će, osim za mikrofonom, Sandija publika imati priliku vidjeti i u ulozi oca dječaka Pavića, Mašinog prijatelja, s kojim će Branka izaći na spoj.

- Od samog početka emitiranja serije "Čista ljubav", cijela moja porodica i ja smo se potpuno "navukli" na nju. Kako je gluma poprilično bliska mom muzičkom pozivu, odmah mi se u glavi rodila ideja da bih se baš volio okušati i u tome, s obzirom na to da iza sebe imam četrdesetak snimljenih spotova. Podrška mojih klinaca za to je bila neizmjerna. Naravno da sam na kastingu bio poprilično nesiguran u svoje glumačke sposobnosti, pa sam ekipu zamolio da mi iskreno kažu ako mi ne ide, pa da sve zaboravimo i da se ne sramotim bez veze – kazao je Cenov za hrvatske medije.

Međutim, prošao je na kastingu i dobio ulogu. Istaknuo je da je na setu bilo opušteno i zabavno.

- S obzirom na to da još nisam vidio ni sekunde snimljenog materijala, s velikim nestrpljenjem čekam da vidim kako je sve to ispalo. Nadam se da će moja publika biti zadovoljna s mojom glumačkom avanturom - poručio je Sandi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.