MUZIKA

Advina specijalna gošća na koncertu Dragane Mirković

Avaz.ba

9.3.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

Jedna od najtraženijih pjevačica u dijaspori, atraktivna Advina Begić, prebukirana je pozivima za nastupe. Uvijek preko 20 unaprijed dogovorenih termina dokaz je da organizatori rado rade s njom, čak se i savjetuju u vezi marketinga.

Proteklog vikenda je na poziv Emir Eventsa iz Löhne bila specijalni gost na koncertu Dragane Mirković. Pored nje je nastupao i pjevač iz BiH Fadil Ribić uz pratnju Goce Benda. Prepuna dvorana Eventcentra OWL uživala je u velikim hitovima i interpretacijama pjevača.

- Posla zaista imam puno. Ja sam neko ko samo šuti i radi. Trudim se da se kvalitetom dokažem i to ide već punih 10 godina. Drago mi je da me najveće zvijezde estrade rado zovu na koncerte, pa samim tim mogu prezentirati svoje pjesme, a i pogodi se i neka svirka za ubuduće. Organizatori cijene kvalitet i znaju prepoznati razliku, pogotovo što uz mene ide možda i najjači marketing, a svi znamo da je reklama danas možda i najbitniji faktor za organizaciju koncerta. Pripremam nove pjesme i nadam se da ću i njih uskoro moći predstaviti – kaže nam Advina.

Sada će imati dva nastupa, i to s Enesom Begovićem 09.marta u Hamburgu i u subotu u Sendenhorstu kod Hamma. Nakon toga slijedi Köln, Pa Nijmegen Holandija...


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.