MUZIKA

Maja Šuput otkrila kako je upropastila zaruke

E. S.

4.4.2018

Hrvatska pjevačica Maja Šuput, nakon što se pohvalila krajem marta da se na egzotičnim Maldivima zaručila s dečkom Nenadom Tatarinovim, otkrila je za hrvatske medije da je "upropastila" jedan od, kako tvrdi, najvažnijih trenutaka u svom životu.

- Nenad i ja smo se zaputili na veliki odmor od 16 dana jer prve dvije sedmice u januaru nikad nema nastupa. Počeli smo s Tajlandom, nastavili na Maldivima, a stanica prije kuće bila je Dubai. Moji su prijatelji znali da će me na tom putovanju zaprositi, znali su i kad i gdje, ali su mi krili tu informaciju. Plan je bio, poslije sam saznala, da se zaruke dese u Bangkoku - rekla je Šuput.

Naime, Tatarinov je Maju htio zaprositi u najboljem restoranu u Bangkoku na 64. spratu. Njih dvoje sjedili su na večeri i sjajno se zabavljali, a onda su začuli zvukove violine. Kada je Šuput upitala konobara šta se dešava, on je objasnio da je riječ o zarukama.

- Pazi gdje je odlučio zaprositi ženu - rekla je tada pjevačica, što je natjeralo Tatarinova da promijeni planove i da pred svoju dragu klekne na Maldivima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.