SUPER I EXTRA PONUDA

Svjetske i regionalne zvijezde dolaze na NEKTAR FEST 2018, na vrijeme rezervirajte mjesto u OK kampu

Sa prošlogodišnjeg Festa

Avaz.ba

5.4.2018

Iako je do početka "Nektar OK Festa" na Tjentištu ostalo nešto više od tri mjeseca, interesiranje publike, a posebno najvjernijih OK kampera, ne jenjava. 

Već u prvom mjesecu SUPER i EKSTRA ponude za boravak u festivalskom kampu, mnogobrojna publika je osigurala svoje mjesto.

Veliko interesovanje za 5. po redu "Nektar OK Fest" vlada u cijelom regionu.

Paketi za boravak u OK kampu i dalje su u ponudi svima koji žele da se 6., 7., i 8. jula fenomenalno provedu na Tjentištu uz najveće zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene.

Od 1. aprila kamp-paketi dostupni su po novim cijenama, i to OK kamp paket, koji podrazumijeva trodnevni boravak u festivalskom kampu uz mogućnost prisustva svim koncertima, koji će biti realiziran na tri stagea po cijeni od 35 KM, a ako se tome još doda i usluga prijevoza iz nekih od većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad, dobivamo ponudu paketa III po cijeni od 70 KM po osobi. 

Paket OK kamp za sve zainteresirane bit će dostupan i na licu mjesta, na recepciji OK kampa na Tjentištu po tada važećim cijenama.  

"Nektar OK Fest" ove godine na Tjentište dovodi zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene koji će u magičnom i jedinstvenom ambijentu NP-a Sutjeska publici priuštiti provod za pamćenje. 

U večernjim satima na "Jägermeister main stageu" za atmosferu su zaduženi: "Stereo MC’s" -"Rudimental DJ set" - Gibonni - Kiril Djaikovski - "Hladno pivo" - Jinx - "Letu Štuke" - S.A.R.S. – "Elemental". Kako zabave ne bi nedostajalo ni tokom dana, pobrinut će se izvođači na OK stageu na kojem nastupaju: Laka - Zemlja gruva - Atheist rap - Obojeni program - Orthodox Celts - Ritam nereda 

Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto za najbolju OK avanturu koja vas čeka na Tjentištu, posjetite zvaničnu stranicu festivala http://okfest.net/#paketi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.