MUZIKA

Oglasila se majka Nataše Bekvalac i ispričala sve o kćerkinom braku s Lukom

Telegraf.rs

19.4.2018

Mira Bekvalac, majka Nataše Bekvalac, uključila se u emisiju "Posle ručka" jer, kako je rekla, nije mogla da izdrži.

Mira je uznemireno pričala o svemu što se dogodilo između Nataše i njenog muža Luke Lazukića, kojeg je nazvala "beogradskim luzerom", piše Telegraf.rs.

- Izvinite, ali ja sam morala da nazovem, jako sam uzbuđena i nije mi dobro. Luka i ja od prvog dana nismo imali neki kontakt. Upoznala sam ga slučajno na salašu, on se prema meni ponio kao da ne zna da sam majka. Nije ni ustao da se pozdravi. Onda sam ja prišla i on je rekao da nema namjeru da se druži s taštama niti da ruča i pije kafu s njima. Ako ja želim da razgovaram sa svojom kćerkom, da to i raspravim. Na to sam rekla da nemam šta da pričam s njom, da ja svoje dijete znam dobro, ali da želim da pričam s njim. On je ustao, vratio se, sjeo i rekao: "Izvolite." Pitala sam ko je, on je rekao svoje ime, ja sam rekla da mi to ništa ne znači. "Ja sam IT stručnjak", a ni to mi ništa ne znači. Pošto sam vidjela da je to baš bila velika zaljubljenost, vidjela sam gdje to vodi, pitala sam ga da li je sposoban, pošto još nije bila trudna, i da li je u stanju da izdržava dijete i ženu. On mi je ponudio bankovni račun, ja sam rekla ne i da me to ne zanima, ali Nataša neće moći da radi i da li je on svjestan toga - počela je Mira.

- On je rekao da je svjestan, da bi on za mjesec bukvalno inicirao prodaju njenog stana, navodno, da bi kupio penthaus iznad njenog stana, da bi ga pokazivao mušterijama. I mene je čak vodio da ga pokaže. Zatim je inicirao da se salaš na njega prevede, da bi mogao da uloži, ne znam šta da uloži, kad je kuća bila gotova, sve je bilo gotovo! On kad priča o materijalnom... Znači moja kćerka je bila psihički, ekonomski i fizički maltretirana! Da li me shvatate? Znači, psihički je maltretirana! Svaki put kad su oni bili u svađi, ja sam to osjetila. On je trebao tog petka da dođe. Znači svakog drugog petka ide po svoje dijete, nije došao po Hanu, ja sam vidjela da tu nešto ne štima. I kada su bili zajedno, to je bilo takvo izjavljivanje ljubavi da je to bilo odvratno. On je tvrdio kako nema šta sa mnom, da bi nakon mjesec došao kod mene u stan i toliko se izljubio i izgrlio sa mnom da sam ja ostala u šoku!

- On je jedan običan manipulator, beogradski luzer koji ide od djevojke do djevojke! Moja kćerka je zaljubljive prirode, to priznajem, ali on konzumira alkohol, to znam. On se nije potrudio ni u jednom trenutku da kaže: "Nataša, ne smiješ da pušiš jer si trudna", nego "Nale, idemo da zapalimo, Nale, idemo da zapalimo." Ja kažem: "Luka, izvini, ona ne mora svaku koju ti ispušiš da ispuši." On konzumira alkohol i onda je bio nekako izuzetno veseo. Iskreno da vam kažem, muka mi je bilo od svega toga - rekla je Mira.

Ispričala je i šta se dogodilo noć kada ju je Luka udario.

- Nataša je ispričala da je on došao pijan da spava, da je ona već vidjela u telefonu šta je vidjela. Kaže da nije imala običaj da mu gleda telefon, pošto ga je zvala par puta i nije se javljao i, kada je došao, kada joj je ova što čuva bebu rekla: "Pa, Luka spava", već je bilo četiri-pet sati. Onda ga je probudila, nije ga lijepo probudila, prodrmala ga je jako dobro, nebitno, i rekla mu je: "Samo da vidim kad sam ja tebi posljednju poruku poslala." On je skočio, u tom trenutku se otrijeznio, zgrabio joj telefon: "Šta imaš ti da gledaš po mom telefonu?" I onda na osnovu toga što je ispričala policiji i što je meni ispričala, da ju je gurnuo, da ju je udario. Nisam ja željela da ulazim u te detalje gdje je udario, kako je udario. Iskreno da kažem, ja ne mislim da je on nju udario baš onako... (u ranu od carskog reza). Nataša je bila natečena sva, može ona da se našminka, da bude podbuhla od plakanja, nespavanja, psihičkog stresa. Još jednu stvar da vam kažem... Zadnji dan... zadnji dan, taj dan kad se porodila, došla je i dovela dijete. Ja joj kažem: "Sine, da li si ti normalna? Ti ne možeš da sjedneš u auto, ti si dijete dovela." Treći dan kad je izašla iz porodilišta, ona je dovezla dijete. Ja sam rekla ovo je sada kraj, ne možeš s koncima koji ti nisu izvađeni da vodiš dijete. Nije se brinuo o njoj u trudnoći, ja sam vidjela da to ne funkcionira. Mužu sam rekla da mi samo treba to da pustimo - ispričala je Mira Bekvalac.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.