MUZIKA

Nataša Bekvalac umalo izgubila bebu u šestom mjesecu trudnoće zbog stresa!

Kurir.rs

22.4.2018

Nataša Bekvalac navodno je završila u bolnici u šestom mjesecu trudnoće zbog stresa koji je, kako tvrde njeni prijatelji, doživjela nakon svađe sa suprugom Lukom Lazukićem.

Pjevačica je tada, prema riječima dobro upućenog izvora, dobila krvarenje i hitno je sa sestrom potražila pomoć ljekara, piše Kurir.rs.

- Nataša mi je rekla da ju je muž psihički maltretirao. Problemi u njenom odnosu s Lukom počeli su odmah poslije vjenčanja na Ibici. Lazukić ju je često ponižavao u društvu i vrijeđao. Ona je u drugom stanju bila promjenljivog raspoloženja i sve je primala k srcu - priča jedna pjevačicina bliska prijateljica i dodaje da je najveći pakao u njihovom braku počeo u novembru prošle godine.

Nataša je u utorak promijenila bravu na vratima stana na Dedinju. Pjevačica se plaši da bi njen suprug Luka u bilo koje doba dana i noći mogao ući unutra jer ima ključeve, pa je riješila da se osigura.

Pozvala je bravara koji je završio posao za pola sata i predao joj nove ključeve, koje sada ima samo ona.

- U šestom mjesecu trudnoće, nakon žestoke svađe, Nataša je primljena u jednu ginekološku ordinaciju u Novom Sadu zbog jakog krvarenja koje je nastalo usljed doživljenog stresa. Njena sestra Kristina je sve vrijeme bila uz nju jer je situacija bila veoma ozbiljna. Malo je falilo da dođe do spontanog pobačaja i ona se zbog toga mnogo uplašila. Ginekolog joj je savjetovao strogo mirovanje, zbog čega je tada prestala nastupati. Poštujući savjete doktora, Nataša je uspjela da iznese trudnoću do kraja i rodi djevojčicu Katju, koja će za šest dana napuniti dva mjeseca - kaže naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.