KONCERT

Marija Šerifović za 30. juni najavila spektakl na Koševu

Avaz.ba

8.5.2018

Marija Šerifović, jedan od najboljih ženskih vokala na Balkanu, održat će 30. juna ove godine na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu svoj veliki koncert.

Njenu interpretaciju karakteriziraju snažna emocija, specifična boja i jačina glasa kojom osvaja ne samo pažnju već i srce slušalaca. Nakon brojnih nagrada koje je osvojila na manifestacijama u zemaljama regiona - nagrade žirija za interpretaciju, nagrade novinara i kolega, uslijedilo je ono najveće - na "Eurosongu" Marija Šerifović je pobijedila na finalnom takmičenju u Helsinkiju s pjesmom "Molitva".

Kritičari Mariju ocjenjuju kao jedan od rijetkih talenata, a publika je prihvata kao izvođača koji svojim glasom izaziva posebne emocije. Osim velikih uspjeha, Marija je snimila albume “Naj-najbolja”, “Bez ljubavi”, “Nisam anđeo”, “Hrabro”, na kojima su sve pjesme postale hitovi, kao i nedavno objavljene pjesme "Deo prošlosti” i “11”.

Prošlo je nekoliko godina od posljednjeg velikog koncerta Marije Šerifović u sarajevskoj "Zetri", kada je veliki dio publike ostao uskraćen za ulazak na koncert, jer je kapacitet dvorane bio premali da primi sve one koji su željeli na koncert.

Nakon toga, Marija je odlučila sa svojim saradnicima u našoj zemlji obradovati sve svoje fanove i publiku novim velikim solističkim koncertom 30. juna na stadionu Koševo u Sarajevu.

Pripreme za ovaj veliki muzički spektakl uveliko traju, a Marija za sve posjetioce i fanove koncerta priprema noć punu emocija i dobre pjesme.

Ova poznata pjevačica zakazala je koncert u beogradskoj "Štark Areni", gdje će 24. maja sve fanove podsjetiti na svoje velike hitove.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.