LEGENDA

Oliver Dragojević za "Avaz": Nagrade za životno djelo se dešavaju pred kraj života, to mi se ne sviđa

Dragojević: Bori se s teškom bolešću

Piše: N. AJNADŽIĆ

24.5.2018

Oliver Dragojević, legendarni muzičar koji se već mjesecima bori s karcinomom pluća, opušta se u svojoj oazi mira u Veloj Luci. Kako nam je rekao, tamo je s dijelom porodice i uživa, dok mu je supruga Vesna u Splitu. 

Iako se hrabro bori s teškom bolešću, Dragojević ostaje pozitivan i odiše dobrom energijom, ali kaže kako mu dosadi ponavljati isto.

- Zovu me svi za nešto, a nije važno toliko. A ovdje je sve normalno, vrijeme je lijepo, otok prekrasan, more oko mene... Ja sam inače bolje nego prije. Ali ne možeš biti dobro kad je sve povezano s bolešću – kazao je Dragojević.

Dobio je nagradu za životno djelo na 25. Porinu, ali se nije pojavio na završnoj svečanosti koja je održana u splitskoj Spaladium areni krajem marta.

- Osim te, ima još jedna nagrada. Dubrovačko-neretvanska županija mi je dala nagradu za životno djelo, također. To je priznanje baš dobro i lijepo. Veseli me, samo što su to neke stvari koje se događaju pred kraj života i meni se to ne sviđa. Ne gledam ja na to tako, nego to jeste tako – dodao je legendarni pjevač.

Kada je u pitanju muzika i eventualni ulazak u studio, Oliver nam je kratko prokomentirao:

- Ma ne, moram još ojačati i povratiti se malo, glas vratiti. Ima stvari koje trebaju sjesti na svoje mjesto. Ali muzika je uvijek u glavi, nema tu bježanja nikakvog – iskren je Dragojević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.