MUZIKA

Fanovi iz cijele regije dolaze na koncert Željka Joksimovića u Mostaru

E. B.

28.5.2018

U saradnji s agencijom ''Let's go'', koja ima odličan projekt ''Putuj studentski'' s najpovoljnijim aranžmanima za putovanja i dobru zabavu, od danas je u ponudi i jedinstvena prilika za sve fanove Željka Joksimovića i njegov veliki koncert na Stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru. 

- Uz osiguran prijevoz, svi zainteresirani iz cijele BiH imaju priliku subotu, 9. juni, iskoristiti za obilazak i uživanje u prirodnim ljepotama Hercegovine, a navečer se dobro zabaviti na koncertu ove megazvijezde, za čiji se koncert već traži karta više – saopćili su iz agencije ''Primera''.

Ponuda je otvorena za sve ljubitelje putovanja i dobre zabave, a ne samo za studente. Predviđen je jednodnevni izlet 9. juna s obilascima Mostara, muzeja u Jablanici, Počitelja, vodopada Kravice i na kraju dana - dobra zabava na koncertu Željka Joksimovića.

- U ponudi je ograničen broj ulaznica za koncert po nižim cijenama, kao i broj mjesta za ovaj aranžman, a polasci su iz Sarajeva, Mostara, Jablanice, Konjica, Doboja, Zenice i Tuzle – poručili su iz agencije ''Let's go''.

Nakon osam godina Željko Joksimović će ponovo održati koncert na Stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.