ISKRENO

Saša Kovačević: Zorana je žena mog života

Avaz.ba

31.5.2018

Saša Kovačević, jedan od najpopularnijih regionalnih pop pjevača, plijeni pažnju javnosti kvalitetnim pristupom poslu, dobrim izgledom, ali i činjenicom da karijeru nikad nije gradio na senzacijama niti skandalima. I opet mu dobro ide.

Njegovi spotovi su umjetničko djelo, nerijetko nas svojim pjesmama vodi na najljepše plaže Tajlanda i najudaljenije dijelove svijeta, dostupne tek rijetkima. Uz njegove stihove ili volimo jače ili ljubavne brodolome zaboravljamo brže.

Ono što javnost, naročito ženski dio publike, zanima je njegov ljubavni život. O ovom dijelu svog života vrlo rijetko govori. Nekadašnja misica, zanosna Zorana Tasovac, s kojom je u vezi od prošlog ljeta, žena je njegovog života.

 Kad muškarac zna da je našao ženu svog života?

- Svako od nas može da osjeti kad mu neko odgovara i kad se neka hemija pojavi, tako je i u mom slučaju sa Zoranom. Vjerujem da je to ono pravo.

 Čime Vas je Zorana osvojila?

- Osmijehom, neposrednošću, prirodnošću. Skromna je. Mnogo je faktora zbog kojih me je osvojila. Ljepota se podrazumijeva.

Vaše pjesme su romantične, mnogi se zaljubljuju ili prebolijevaju svoje ljubavi uz njih. Koje mjesto romantika zauzima u Vašem životu?

- Vjerovatno ne bih mogao raditi ovaj tip pjesama da ne postoji određena doza romantike. Mislim da se u današnje vrijeme ta romantika pogubila, ali ja se ne dam.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.