Foto: Arhiv

KONTROVERZE ''Dobro sam se provodila na Eminemovom koncertu, a onda sam začula pucanj puške''

Pucnjava na koncertu Eminema? Reper drsko odgovorio obožavateljima koji su se žalili na zvučne efekte

Autor: Kurir
19.06.2018 07:07
A
A
A

Američki reper Maršal Brus Meters III (Marshall Bruce Mathers III), poznat pod imenom Eminem, ne prestaje šokirati javnost originalnim načinom stvaranja muzike, a već polako i njegovi vjerni obožavatelji počinju ga kritizirati zbog nastupa.

Publika mu je uputila kritike zbog korištenja realnih zvukova pucnjave, a na zadnjem koncertu jasno je poručio šta misli o tome velikim natpisom na pozornici.

- Dobro sam se provodila na Eminemovom koncertu, a onda sam začula pucanj puške. Cijela publika je skočila i nikada nisam bila u većoj panici - rekla je obožavateljica repera koja je prisustvovala njegovom koncertu na festivalu u Tenesiju.

- Ako se bojite glasnih zvukova ili ako ste uvrijeđeni eksplicitnim tekstovima, ne biste trebali biti ovdje - pisalo je velikim slovima prilikom njegovog nastupa.


Mnogi su Eminema prozvali zbog ovakvog odnošenja prema publici, a na društvenim mrežama komentarisali su kako ne bi trebao koristiti takve zvukove zbog čestih pucnjava koje se u zadnje vrijeme sve više događaju pogotovo u Americi.