KONTROVERZE

Pucnjava na koncertu Eminema? Reper drsko odgovorio obožavateljima koji su se žalili na zvučne efekte

Arhiv

Kurir

19.6.2018

Američki reper Maršal Brus Meters III (Marshall Bruce Mathers III), poznat pod imenom Eminem, ne prestaje šokirati javnost originalnim načinom stvaranja muzike, a već polako i njegovi vjerni obožavatelji počinju ga kritizirati zbog nastupa.

Publika mu je uputila kritike zbog korištenja realnih zvukova pucnjave, a na zadnjem koncertu jasno je poručio šta misli o tome velikim natpisom na pozornici.

- Dobro sam se provodila na Eminemovom koncertu, a onda sam začula pucanj puške. Cijela publika je skočila i nikada nisam bila u većoj panici - rekla je obožavateljica repera koja je prisustvovala njegovom koncertu na festivalu u Tenesiju.

- Ako se bojite glasnih zvukova ili ako ste uvrijeđeni eksplicitnim tekstovima, ne biste trebali biti ovdje - pisalo je velikim slovima prilikom njegovog nastupa.


Mnogi su Eminema prozvali zbog ovakvog odnošenja prema publici, a na društvenim mrežama komentarisali su kako ne bi trebao koristiti takve zvukove zbog čestih pucnjava koje se u zadnje vrijeme sve više događaju pogotovo u Americi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.