MUZIKA

Dammetu srce k'o Amerika: U dalekoj zemlji jedan od najtraženijih pjevača, sada okružen najmilijim

Avaz.ba

4.7.2018

Zadovoljstvo i sreću zbog neke situacije često će neki obisati sa: „Srce mi je k'o Amerika“. Baš tako kaže i pjevač Damir Memišević Damme kada je u Americi u naručje uzeo svog sina. Njegova supruga sa sinom stigla je iz Austrije u Ameriku gdje inače Damme živi i radi. Bit će još sretniji kada uskoro, priča nam on, zauvijek budu zajedno, a da ih daljina ne razdvaja. 


Damme i kada je posao u pitanju čini sve da nikako ne bude udaljen od svoje publike. Nedavno je objavio novu pjesmu „Pet kafana“ i još jednom opravdao činjenicu da je jedan od najtraženijih mladih pjevača u toj dalekoj zemlji.

Pjesmu “Pet kafana” publika je već prihvatila odlično i na nastupima je pjeva više puta. Damme nastupa svakog vikenda širom Amerike, a s ovom pjesmom se počinje noć ali i završava.

Damme, inače, ima odličnu reputaciju na američkom tlu. Svoju publiku redovno obraduje novim pjesmama.

“Pet kafana” su radili njegovi provjereni saradnici, Zijad Hurić, Osman Suljkanovic i Peđa Hasić (Studio Obala Tuzla). Spot je radio MC Studio BN.

-Puno je uloženo u novu pjesmu i odlučan sam da je što bolje reklamiram. Već ima jako dobre reakcije što mi je jako drago. S obzirom na to da osim pjevanja imam i drugi posao ne mogu stići da odgovorim na sve zahtjeve za gostovanja. Zaista sam jako puno tražen u Americi posebno kada su u pitanju svadbe i druge zabave – priča nam Damme.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.