NASTUPI Jedan od najboljih bh. košarkaša

Koncert Dine Merlina u Njujorku: Među posjetiocima i Džanan Musa

Fotografirao se s Mahirom Beathouseom

E. B.
25.09.2018 08:04

Detalj s koncerta u Torontu

Foto: Promo

Dino Merlin je održao sjajan koncert u dvorani "Rebel", jednoj od najpoznatijih destinacija za velike muzičke događaje u Torontu, i oborio vlastiti rekord posjećenosti od prije četiri godine na istom mjestu.

Koncert koji se čekao pune četiri godine donio je fantastičnu energiju i pozitivne emocije među publikom koja je s oduševljenjem dočekala šou "Hotel Nacional", osvježenu top-listu i ovacijama ispratila scenski nastup naše najveće muzičke zvijezde.

  •  Mahir Beathouse i Musa u Njujorku
    Mahir Beathouse i Musa u Njujorku Foto: (Instagram)

Nakon Toronta uslijedila su dva uzastopna nastupa u Njujorku, gdje je u Merlinovim hitovima uživao i jedan od najboljih bh. košarkaša Džanan Musa. On se na svom Instagram profilu pohvalio da uživa u numerama koje je Čarobnjak pjevao u Njujorku. Inače, Musa igra za Bruklin netse s kojima je u julu zvanično potpisao saradnju. Također je objavio fotografiju s članom Merlinovog benda Mahirom Beathouseom.

Merlin i ekipa neće imati mnogo vremena za odmor, jer slijede dva uzastopna koncerta u Čikagu 26. i 27. septembra, dok će završnica sjevernoameričke turneje biti u Sent Luisu u subotu, 29. septembra.

NA VRH