SCENA

Novi album krajem mjeseca, o eksplicitnim fotografijama šuti

Na Instagramu otkrila zašto se nije pojavljivala u javnosti

Kojić: Prekinula šutnju. Promo

Piše: E. BAKIĆ

6.11.2018


Hrvatska pjevačica Severina Kojić prošlog je mjeseca ponovo bila u centru skandala, kada su u javnost isplivale njene nove eksplicitne fotografije. Ona se tim povodom nije oglašavala, a nakon toga skoro da je nestala s društvenih mreža i iz javnosti.

 Objavila status

Ipak, odlučila je prekinuti šutnju, pa je uz fotografiju na kojoj se smije na svom Instagram profilu objavila i status i tako otkrila zašto je u posljednje vrijeme nije bilo u javnosti.

- Divno mi je podijeliti s vama osjećaj da sam završila sa snimanjem albuma. Hvala svima koji ste me podržavali, s nestrpljenjem čekali i pisali: “Kad će?”, ljutkali se, ali uvijek pjesme traže svoje pravo vrijeme, nikad ja. A na pjesme se ne možete ljutiti. Pogotovo ne na ove koje sam sad snimila… Na albumu će se osim pjesama „Kao“, „Otrove“, „Mrtav bez mene“, „Tutorial“, „Unaprijed gotovo“ i „Magija“, naći još sedam novih. Uskoro… Kroz desetak dana ću objaviti datum izlaska albuma - napisala je pjevačica.

Broj jedan

Prema našim saznanjima, Severinin novi materijal trebao bi biti objavljen krajem novembra.

- Ona se maksimalno posvetila radu na novim pjesmama, a što se tiče fotografija i pisanja o njoj, o tome se ne planira - kazao je kratko naš izvor.

Iako se špekuliralo da zbog eksplicitnih fotografija ne izlazi iz stana, Severina je objavom na Instagramu demantirala te navode te tvrdi da joj je u ovom trenutku posao broj jedan.

Stav bivšeg i sadašnjeg supruga

Nakon što su njene gole fotke dva puta od kraja avgusta dospjele u javnost, Severina Kojić nije javno progovarala o skandalu.

Dok pjevačica šuti, njen menadžer Tomislav Petrović jednom je prilikom kazao da joj bivši suprug Milan Popović, s kojim ima sina Aleksandra, radi o glavi zbog suđenja za starateljstvo. S druge strane, Milan tvrdi da on nikad prije nije vidio fotografije koje su se pojavile na internetu.

Ne osvrćući se na dešavanja, pjevačicin sadašnji muž Igor Kojić velika joj je podrška.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.