DIVNO Mlada pjevačica ne skriva oduševljenje

Franka Batelić nikad nije bila sretnija: Njena pjesma našla se pri samom vrhu nacionalne top-liste

Napokon je za svoj trud dobila službeno priznanje

Story
06.11.2018 10:20

Franka Batelić

Foto: Instagram

Pjevačica Franka Batelić nedavno je predstavila svoju novu pjesmu "Ti mi nosiš sreću", koja na prvo slušanje ostaje u uhu.

Osim što je pjesma zarazna, na svom Youtube kanalu Franka je predstavila i spot koji se, uz očiti pop izričaj, poigrava s retro elementima. Upravo detaljima pjevačica je još jednom uspjela prenijeti sreću i slušaocima, što joj je svakako i cilj, a sada je za svoj trud napokon dobila i službeno priznanje. Naime, na društvenim mrežama, Franka se pohvalila kako je njena pjesma pri samom vrhu nacionalne top-liste emitiranja. 

- Aaaaaaaaa! Najviši ulaz na listu za "Ti nosiš sreću"! Direktno na 5. mjesto službene nacionalne top-liste emitiranja, dok se "Kao ti i ja" nalazi već 17 sedmica na listi!!!! Samo trenutak, da li ja ovo sanjam? Ljudi moji, bezbroj puta hvala. Sedmica nije mogla početi bolje - napisala je ponosna pjevačica na Instagramu te zaradila brojne čestitke i komentare podrške.

Inače, nedavno je Franka za "Story.hr" otkrila i ko je njena najveća inspiracija za hitove kojima osvaja. - U svakoj ljubavnoj pjesmi vidim Vedrana pa tako i u ovoj, naravno. Mislim da je to prirodno i da svaka osoba koja sluša pjesmu doživljava slike i emocije te ih povezuje sa sebi dragim osobama - rekla je Franka i otkrila kako napokon živi svoj san.

- Neizmjerno sam zahvalna, presretna i ispunjena i zahvalna svima koji su uz mene i pomažu mi na tom mom putu, a najviše svima koji vole, slušaju i održavaju moju muziku. Hvala vam na svakodnevnoj inspiraciji i vjetru u leđa - bila je iskrena.

NA VRH