DIVNO

Franka Batelić nikad nije bila sretnija: Njena pjesma našla se pri samom vrhu nacionalne top-liste

Napokon je za svoj trud dobila službeno priznanje

Franka Batelić. Instagram

Story

6.11.2018

Pjevačica Franka Batelić nedavno je predstavila svoju novu pjesmu "Ti mi nosiš sreću", koja na prvo slušanje ostaje u uhu.

Osim što je pjesma zarazna, na svom Youtube kanalu Franka je predstavila i spot koji se, uz očiti pop izričaj, poigrava s retro elementima. Upravo detaljima pjevačica je još jednom uspjela prenijeti sreću i slušaocima, što joj je svakako i cilj, a sada je za svoj trud napokon dobila i službeno priznanje. Naime, na društvenim mrežama, Franka se pohvalila kako je njena pjesma pri samom vrhu nacionalne top-liste emitiranja. 

- Aaaaaaaaa! Najviši ulaz na listu za "Ti nosiš sreću"! Direktno na 5. mjesto službene nacionalne top-liste emitiranja, dok se "Kao ti i ja" nalazi već 17 sedmica na listi!!!! Samo trenutak, da li ja ovo sanjam? Ljudi moji, bezbroj puta hvala. Sedmica nije mogla početi bolje - napisala je ponosna pjevačica na Instagramu te zaradila brojne čestitke i komentare podrške.

Inače, nedavno je Franka za "Story.hr" otkrila i ko je njena najveća inspiracija za hitove kojima osvaja.

- U svakoj ljubavnoj pjesmi vidim Vedrana pa tako i u ovoj, naravno. Mislim da je to prirodno i da svaka osoba koja sluša pjesmu doživljava slike i emocije te ih povezuje sa sebi dragim osobama - rekla je Franka i otkrila kako napokon živi svoj san.

- Neizmjerno sam zahvalna, presretna i ispunjena i zahvalna svima koji su uz mene i pomažu mi na tom mom putu, a najviše svima koji vole, slušaju i održavaju moju muziku. Hvala vam na svakodnevnoj inspiraciji i vjetru u leđa - bila je iskrena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.