ZAGREB Koncert je otvoren velikom baladom 'Grad bez boje'

"Letu štuke" bacile u delirij punu Tvornicu kulture

Sjajne reakcije zabilježile su i druge nove pjesme, mogući budući singlovi ''Kreten'', ''Ne poznajem'', ''Žad',' ''Kule''

Avaz.ba
19.11.2018 16:44

Detalj s koncerta

Foto: Goran Berović

Koncertna promocija četvrtog studijskog albuma "Letu štuke" ''Topla voda'' napunila je Tvornicu kulture, potvrdivši ''Štuke'' kao jedan od omiljenih bendova zagrebačke publike.

Bila je to večer prepuna pozitive i emocija, a Dino Šaran je i ovaj put za još nekoliko stepenica podigao svoj opravdani status jednog od najboljih kantautora u regiji.

Osobna iskustva, društvo koje nas okružuje i razne svakodnevne situacije Dino kroz svoje tekstove predstavlja na jednostavan, a toliko moćan način što je ''Štuke'' i publiku povezalo u jedno tijelo.

Koncert je otvoren velikom baladom ''Grad bez boje'', nakon kojeg su slijedili ''Proteini'', ''Ulice'', a uz ''Bože zdravlja'' su se uspješno prebacili na novi album. Svih devet pjesama s '’Tople vode’' je bilo na set listi, uključujući i aktualni singl ''Zemlja gori'', te već objavljene ''Supermarket'' i ''Bočice''.

Sjajne reakcije zabilježile su i druge nove pjesme, mogući budući singlovi ''Kreten'', ''Ne poznajem'', ''Žad'', ''Kule'' i naslovna ''Topla voda''. 

- Reakcije publike na nove pjesme su odlične, nisam im se takvima nadao s obzirom na to da dotad album još nije u cijelosti bio izašao - izjavio je nakon koncerta Dino Šaran.  

Prvi dio koncerta ''Štuke'' su zatvorile akustičnim setom uz ''Sami'' i ''Kao na zapad'' u kojima se predstavio i prvi gost, iznimni glazbenik i vrsni trubač Igor Pavlica. 

Protutnjavši kroz već znane hitove poput ''Brojevi računa'', ''Bella Donna'' ili ''Tesla'', bend je iz minute u minutu dizao atmosferu, vođen sjajnom publikom, da bi se izvedba ''Sunca'' pretvorila u još jedan od vrhunaca koncerta, kada su se na njenoj izvedbi pridružili legendarni Darko Rundek i ponovo Igor Pavlica. Službeni dio koncerta završio je uz jednu od najljepših balada domaće glazbe ''Šutiš''.

Zasluženi bis otvorila je pjesma ''Žad'', koja inače zatvara novi album ''Topla voda'', da bi nakon mega hita ''Mjesto za dvoje'' koncert bio okončan uz ''A kada boli''.

Nakon koncerta bend se još dugo družio s fanovima, slikao i potpisivao novi album, produživši tako makar još malo ovu čarobnu večer u Tvornici, do nekog sljedećeg susreta sa zagrebačkom publikom.

NA VRH