MUZIKA

Ariana Grande objavila novi fenomenalni singl

Pjesma pod nazivom "Imagine" odmah je postala hit

Fanovi oduševljeni hit pjesmom. Arhiv

Piše: A.Mujezinović

14.12.2018

Nakon pjesme i videa za “Thank U, Next”, Ariana Grande izbacila je novi singl pod nazivom “Imagine” objavljen 14. decembra. Pjesma je postala instant hit koji je momentalno dobio mnoge fanove. 

Odmah nakon prvog preslušavanja, jedan od fanova napisao je kako će ovu pjesmu slušati iznova i iznova, sve do kraja života, a drugi je napisao kako je pjesma savršena.

“Imagine” je prvi muzički korak koji je Ari napravila nakon što je u javnost 30. novembra pustila veliki hit video “Thank U, Next”. Najprimjećeniji dio videa je definitivno dio u kojem se Ariana osvrće na svog bivšeg momka, Pita Dejvidsona (Pete Davidson).


Ova godina je po svemu sudeći njena jer je izbacila odlične hitove, ali svakako da napomenemo i nagradu koju je osvojila. Grande je dobila prestižnu nagradu "Woman of the Year" na Bilbordu 2018. u kategoriji žene u muzičkoj industriji. Pjevačica se pridružila klubu dobitnica među kojima su Selena Gomez, Madona (Madonna) i Lejdi Gaga (Lady Gaga), pjevačicama koje su osvojile ovu prestižnu nagradu. 

Izbor oko dobitnice nagrade definitivno je pao na Arianu, nakon štoo je pjevačica čitavu godinu obarala rekorde u muzičkoj industriji.  Baš kad smo pomislili da 2018. ne može biti bolja, Ariana nam je pružila još odlične muzike. Budite sigurni da je ovo jedna od pjesama godine.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.