NOVA GODINA 2019. Čarobnjak zapalio Crnu Goru

Merlin: Budva je Monte Karlo ovog dijela svijeta

Bio je to koncert za pamćenje, počevši od lasera koji su parali hladni budvanski zrak preko vizuala koji su pratili svaki takt i pokret

antenam.net
01.01.2019 12:59

Prve tri noći u Budvi bile su samo fantastična uvertira za ono što je uslijedilo sinoć, kada je sa spektakularne bine ispred zidina Starog grada zapjevao desetinama hiljada posjetilaca Dino Merlin, treći put za proteklih 20 godina i treći put napunio glavni gradski trg do poslednjeg mjesta, saopćeno je iz Turističke organizacije Budva.

- Budva je Monte Karlo ovog dijela svijeta. Ovdje se osjećam kao kod kuće i imam dodatnu odgovornost da budvanskoj publici svakog puta priredim drugačiji koncert, tako da i večeras možete očekivati nešto potpuno novo - najavio je jučer Dino i održao obećanje.

Bio je to koncert za pamćenje, počevši od lasera koji su parali hladni budvanski zrak preko vizuala koji su pratili svaki takt i pokret pa do novih aranžmana, plesača, savršenih pratećih vokala, sve do samog Dine, veselog, raspoloženog za kontakt s publikom, savršenog profesionalca koji je na sceni ostao više od dva sata i zaista “dao sve od sebe” - dodaje se u saopćenju.

Uz pjesmu “Hajde noćas mi dođi, svega mi donesi” i raskošni vatromet, ušli su budvanski posjetioci, većinom iz svih zemalja regiona i Crne Gore, u Novu 2019.

NA VRH