PROMOCIJE

Severina objavila provokativni spot za pjesmu "Halo", koju su napisali Jala Brat i Buba Corelli

Album od danas dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes

Avaz.ba

1.2.2019

Na radost mnogobrojne publike, Severinin album "Halo" od danas je dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama za slušanje muzike.

Kako je i najavljeno, u drugoj polovini februara svoje će svjetlo dana ugledati i u fizičkom obliku u izdanju "Dallas Recordsa", a na njemu se nalazi 7 objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za jednu od dosad neobjavljenih pjesama, po kojoj album i nosi naziv – "Halo", danas tačno u podne je premijerno objavljen i spot.

Pjesmu "Halo" potpisuju Jala Brat i Buba Corelli, autori nedavnih Severininih hitova "Magija", "Tutorial" i "Otrove" čiji ukupan broj pregleda na YouTubeu iznosi čak 126 miliona, dok spot za pjesmu potpisuje reditelj Petar Pašić.

- Pjesme su nastale u protekle tri godine, a izabrala sam ih tako što bih se prvo zamislila s njima pred publikom. Hvala svim mojim divnim, vrijednim i strpljivim autorima i saradnicima, koji su mi pomogli da napravimo "Halo": Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević; Tonči i Vjekoslava Huljić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Giorgos Sampanis – kazala je Severina.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.