ZAGREB

Rajka Dujmića policija dopratila u bolnicu

Iz zatvora Remetinec, u kojemu se nalazi zbog sumnje da je nekome prijetio, došao u "Dr.Fran Mihaljević"

Rajko Dujmić. Darko Jelinek

Avaz.ba

5.7.2019

Rajko Dujmić (64), jedan od osnivača „Novih fosila" sinoć je boravio u zagrebačkoj bolnicu "Dr. Fran Mihaljević" u pratnji dva pravosudna policajca, prenosi 24sata navode čitatelja koji je uslikao poznatog Rajka Dujmića. 

Kako ističu, Rajka su pravosudni policajci u bolnicu dovezli iz zagrebačkog zatvora Remetinec, u kojemu se nalazi zbog sumnje da je nekome prijetio.  

- Nisu se odvajali od njega nijednog trenutka. Kad je išao u čekaonicu, oni su išli s njim, kad je bio ispred bolnice, oni su bili s njim, kad je ulazio na pregled unutra, oni su ušli s njim. Čini se da je lošeg zdravstvenog stanja - ispričao je čitatelj za 24sata.

Ovaj hrvatski internet-portal pokušao je kontaktirati poznatog muzičara i njegovu suprugu, no nisu uspjeli dobiti izjave. Da li ga je supruga prijavili, za sada nije poznato.

Dujmiću ovo nisu prvi problemi sa zakonom. Podsjećamo, 2015. godine ga je policija privela zbog porodičnog nasilja. Proveo je 23 dana u Remetincu.


Rajko Dujmić u društvu policije. Fotografija čitatelja 24sata

Pomalo sjetan, povučen i tih, Dujmić je prošle godine u razgovoru za „Dnevni avaz“ govorio o tome koliko mu znače nagrade, kako komentira izjave bivše kolegice Sanje Doležal o njegovom odlasku iz benda te otkrio bori li se i dalje s ovisnošću o alkoholu i narkoticima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.