NADMAŠILA SAMU SEBE

Vruće scene s kolumbijskom zvijezdom i njezino isklesano tijelo u 52. godini sve su ostavili bez teksta

Dženifer Lopez (Jennnifer Lopez) i Maluma objavili su čak dva spota, i to za pjesme "Pa Ti" i "Lonely".

Dženifer i Maluma snimili su i film, romantičnu komediju "Marry Me". Agencije

A. Č. / Avaz.ba

25.9.2020

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) itekako je podigla prašinu na svjetskoj muzičkoj sceni nakon što su objavljena njezina prva dva singla u posljednjih godinu dana - "Pa Ti" i "Lonely", koje izvodi s kolumbijskom zvijezdom Malumom.

51-godišnja Dženifer i 26-godišnji Maluma snimili su tako dvije povezane priče u dva spota, a svi pričaju o njihovim vrućim i strastvenim scenama, plesnoj koreografiji, kao i tome da Jennifer nikada prije nije bolje izgledala, a mnogi se slažu da je nadmašila samu sebe.

Teško je odabrati izgleda li bolje u minijaturnim haljinama, seksepilnom donjem rublju, poluprozirnom odijelu ili s bijelim peškirom kojim je omotala kosu. 

Ništa manje atraktivan nije ni Maluma, koji u spotovima u nekoliko scena pokazuje svoje isklesano i tetovažama prekriveno tijelo.

Za sada nije poznato je li ovo najava za novi Dženiferin album, a od izdavanja posljednjeg "A.K.A" prošlo je šest godina. 

Osim zajedničkih pjesama, Dženifer i Maluma snimili su i film, romantičnu komediju "Marry Me", a pridružio im se i Owen Wilson. Film bi premijeru trebao imati u februaru 2021. godine.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.