MUZIČKE LEGENDE

Šer iskreno o starenju: Mrzim ga, uopšte nije zabavno

Svaka iskrena žena će reći da to nije tako zabavno - iskrena pop ikona

Šer: Pop ikona. Agencije

L. K. P.

15.12.2020


Pop ikona Šer (Cher) kaže da svako ko je iskren neće reći da je starenje zabavno te da ga ona mrzi.

-Mrzim ga! Šta, trebala bih reći da mi se sviđa? Ne, ne sviđa mi se. Svaka iskrena žena će reći da to nije tako zabavno -  odgovorila je 74-godišnja Šer na pitanje o starenju u intervjuu za "The Guardian".

Prisjetila se kako je nekada znala nastupati dvaput tokom večeri, a nakon toga izaći i plesati cijelu noć. Odmor joj je sada draža opcija, a postoji još jedan razlog zašto više ne voli izlaziti.


Šer je ove godine u Las Vegasu imala rasprodanu rezidenciju, ali su nastupi zbog pandemije koronavirusa otkazani. Agencije

-Danas svi imaju kameru i nije više sigurno. Ljudi vas progone i ne znate hoće li vas ubiti ili fotografirati. O čemu god da se radi, ne sviđa mi se to - kaže pjevačica.

Upitana je li joj estetska hirurgija pomogla produžiti karijeru, Šer kaže kako niko ne plaća da bi stajao i gledao u nekoga.

-Morate nešto isporučiti. Osim toga, cijeli život radim na održavanju snažnog tijela. Imate dvadesetogodišnjakinje koje ne mogu raditi ono što ja mogu - kaže pjevačica i dodaje da njen glas zvuči bolje nego ikada prije.

Šer je ove godine u Las Vegasu imala rasprodanu rezidenciju, ali su nastupi zbog pandemije koronavirusa otkazani.

Uprkos tome zauzeta je više nego ikad pa snima nove pjesme, pomaže u spašavanju slonova, a godinu je obilježila i kao politički i društveni aktivist.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.