SUKOB VELIKIH ZVIJEZDA

Rat na hip hop sceni, Snoop Dogg ne priznaje Eminema kao repera

Eminemova fan stranica objavila je nekoliko videa u kojima je Eminem objasnio zašto je prozvao Snoopa u svojoj novoj pjesmi

L. Karahmet - Pujagić

Snoop Dogg i Eminem sa kolegama

Foto: Agencije


Reper Maršal Brus Maters (Marshall Bruce Mathers III, 48), poznatiji kao Eminem, prije nekoliko dana objavio je pjesmu "Zeus". U njoj je spomenuo repera Kalvina Kordozara Brodusa (Calvin Cordozar Broadus, 49), poznatijeg kao Snoop Dogga, a on se sada oglasio o cijeloj situaciji.

Eminemova fan stranica objavila je nekoliko videa u kojima je Eminem objasnio zašto je prozvao Snoopa u svojoj novoj pjesmi. Rekao je da je samo odgovorio na izjave koje je dao Snoop ljetos.

Opis: Eminemova fan stranica

Instagaram

Navodno je istaknuo kako za njega Eminem nije ni u top 10 repera i da bi bez problema mogao živjeti bez Eminemova doprinosa hip-hop sceni, kad bi morao birati. Eminem ga je zato spomenuo u pjesmi u kontekstu da je zadnje što mu je u životu trebalo to da ga Snoop zaje**ava.

Snoop je Eminemovo objašnjenje zašto ga je spominjao u pjesmi prokomentirao na sljedeći način:

- Moli se da ti ne vratim istom mjerom - napisao je. Dodao je i nekoliko smajlića pa se čini kako bi se moglo raditi o dobroj zabavi, ali svejedno je mnoge njihove pratitelje ovo prepucavanje ostavilo u nedoumici.

NA VRH

Podijeli članak na