FENOMENALNA IZVEDBA

Korejci otpjevali pjesmu Marije Šerifović, ona poručila: Ovo je najbolja verzija "Molitve" koju sam čula

Predstavili se u korejskom muzičkom šou-programu "Fantomski pjevač"

Marija Šerifović. Agencije

L. K. P.

7.3.2021


Pjesma "Molitva" Marije Šerifović  sa kojom je pobijedila naEvroviziji2007. godine oduševila je ne samo Evropu, već i čitav svijet, a godinama kasnije, to su dokazali i momci iz jednog korejskog benda. Fenomenalnu izvedbu "Molitve" na korejskom pjevačkom takmičenju vidjela je i Marija, koja nije mogla da sakrije oduševljenje.

Naime, oni su se ovom pjesmom predstavili u korejskom muzičkom šou-programu "Fantomski pjevač", koji se emitovao od 2016. do 2020. godine. U pitanju je bilo muzičko takmičenje, sastavljeno od četiri runde, gdje je svaki pjevač pjevao solo, duet, tercet i na kraju se pojavljuju tri kvarteta i tada se bira pobjednik emisije.


Momci sa izuzetnim pjevačkim sposobnostima otpjevali su u pomenutom takmičenju baš "Molitvu" i oduševili, kako pjevanjem, tako i izgovorom jezika, što je Azijatima veoma teško jer jezici nemaju nikakvih sličnosti.

Marija se, čim je odgledala njihov nastup, oglasila i izrazila svoje oduševljenje njihovom izvedbom.

Kako je naglasila u objavi, zbog izvođačkih prava nije bila u mogućnosti da objavi snimak njihovog nastupa na svom Instagramu, ali je zato napisala predivnu poruku upućenu talentovanim Korejcima.

-Drage kolege, čestitam vam iz dubine srca. Ovo je najbolja verzija "Molitve" koju sam ikad čula. Želim vam sve najbolje u budućoj karijeri i takmičenju. I vidimo se uskoro - napisala je Marija.

Osim toga, Šerifović je jednom od pjevača uputila i privatnu poruku, koju je on sa oduševljenjem i nevjericom objavio na svom storiju. U poruci je Marija takođe navela da je oduševljena njihovim performansom, a mladi pjevač od uzbuđenja nije znao kako da reaguje, te je napisao "O, moj Bože".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.