ŽIVOT ROKERA

Ringo Star otkrio tajnu mladosti, u osamdesetoj i dalje žari i pali

Vegetarijanac sam, jedem puno bobičastog voća i puno salata - ispričao je Ringo Star

Ringo Star: Za svoju nevjerovatnu karijeru je odlikovan i redom viteza za svoj doprinos u muzici. Agencije

L. K. P.

22.3.2021


Na nedavnoj dodjeli Gremija je bivši bubnjar "Beatlesa" Ringo Star (Starr, 80) bio jedan od prezentera,, a ono što je sve iznenadilo, pa i njega, su mnogobrojne pohvale koje je dobio na račun svog izgleda.

-Znam, u mojim godinama je to zahtjevno. Jednostavno ustanem iz kreveta svako jutro i to je to. Pokušavam se zaokupiti poslom koliko god mogu. Vegetarijanac sam, jedem puno bobičastog voća i puno salata - ispričao je Ringo Star u emisiji Zoe Ball na britanskom Radiju 2, piše Mirror.


Ringo Star: Pazi na ishranu. Instagram

Pola stoljeća nakon raspada "Beatlesa" bubnjar Ringo Star i dalje plijeni pažnju ljudi širom svijeta, a najviše radi dobrog izgleda u tako poodmaklim godinama.

- "Beatlesi" su bili samo četiri mladića koji su se voljeli. I to je sve što će ikad biti - rekao je Ringo Star koji jako sentimentalno priča o osam godina provedenih u bendu. Upravo je on bio kreativni šarmer koji je držao četvorku na okupu.

Za svoju nevjerovatnu karijeru je odlikovan i redom viteza za svoj doprinos u muzici, a nakon ceremonije u Bakingamskoj palači u šali je rekao novinarima kako očekuje da mu uz ime sada navode i titulu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.