IMA SVOJE PLANOVE

Goca Tržan se sprema za vantjelesnu oplodnju, ne želi da se vakciniše

Mislim da je izuzetno neodgovorno da bilo koja javna ličnost ili ja apeluje ili bilo šta propagira povodom vakcina ako nema završen Medicinski fakultet ili PHD doktorat iz imunologije, izjavila je

Goca Tržan: Želi roditi još jedno dijete. Agencije

L. K. P.

1.4.2021


Pjevačica Goca Tržan priznala je da se neće vakcinisati protiv koronavirusa, te otkrila razlog zbog čega, zasad, ne smije da primi vakcinu koja se koristi u borbi protiv COVID-19.

Iako su njene brojne kolege javno apelovale da se što veći broj građana vakciniše da bi se pandemiji što prije stalo u kraj, Tržan smatra da javne ličnosti ne bi trebalo to da rade s obzirom na to da se ne razumiju u medicinu, već da o tome isključivo treba da nas savjetuju ljekari i doktori nauka.


Tržan sa suprugom Rašom Novakovićem. Agencije

-Mislim da je izuzetno neodgovorno da bilo koja javna ličnost ili ja apeluje ili bilo šta propagira povodom vakcina ako nema završen Medicinski fakultet ili PHD doktorat iz imunologije. Neodgovorno je da bilo ko to radi ako nije ljekar, a kako ja nisam neodgovorna, neću se time baviti. Ja se neću vakcinisati jer idem na vantjelesnu oplodnju, a rečeno mi je da ne primam vakcine ukoliko planiram trudnoću. Ako Bog da, kada rodim dijete, onda ću vidjeti da li ću se vakcinisati”, rekla je Goca za srbijanske medije.


Dodala je da ona nije jedna od onih koji kukaju.


-Trudim se da živim što je normalnije moguće i da u svakoj situaciji nađem način da što bolje plivam i opstajem. Da je lako, nije, ali moramo svi da se borimo i suočavamo sa realnošću, zaključila je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.