IZA KULISA

Ljubav na Euroviziji, Norvežanin poludio za Azerbajdžankom, a ona mu ostavila tajnu poruku

Potencijalnu ljubavnu priču započeo je Norvežanin, koji je pjevačici posvetio nekoliko pjesama koje je snimio u Roterdamu

L. K. P.

norveški Predstavnik Andreas Haukeland poznatiji kao Tix

Foto: Agencije


Mnogim pjevačima Eurosong je važna tačka u karijeri i koja ih usmjeri dalje. Ali ima i onih koji osim muzičkih uspjeha uz to dobiju i nešto više.

Naime, norveški predstavnik Andreas Haukeland poznatiji kao Tix i Efendi, predstavnica Azerbajdžana već danima posvećuju objave na društvenim mrežama jedno drugome.

Potencijalnu ljubavnu priču započeo je Norvežanin, koji je pjevačici posvetio nekoliko pjesama koje je snimio u Roterdamu.

- Eurovizijska ljubavna pjesma posvećena Azerbajdžanu. Označite nekoga ko bi trebao ovo čuti, savjet: Njeno ime počinje s E - napisao je u objavi Tix pritom misleći na Efendi.

  • Efendi: Predstavnica Azerbajdžana

    Efendi: Predstavnica Azerbajdžana

    Foto: Printscreen


Ona je njemu odgovorila pjesmom, koju je otpjevala s velikim osmjehom na licu.

Romantični Tix idućeg dana je Efendi darovao buket ruža s porukom "Moje srce je tvoje", a ona mu je zauzvrat poklonila bocu vina i njen potpisan poster.

Poklone je pokazao pratiocima, uz opis "O moj Bože.. Koji je sljedeći korak?"

Uporni Norvežanin ne propušta komentirati svaku njenu objavu s emotikonom srca, dok je prije jučerašnjeg nastupa napisao "Sretno anđele".

Finale je za nekoliko dana, a hoće li njihov odnos prerasti u nešto više, samo oni znaju.

Više o temi Eurosong

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na