POKAZALA PREVIŠE

Bili Ajliš objavila novi spot, fanovi zgroženi prizorima

19-godišnjakinja koja je tokom karijere naglašavala kako želi preusmjeriti pažnju medija sa svog tijela na muziku te je svoju figuru skrivala u prevelikim majicama i širokim hlačama iznenadila je fanove novim spotom

Spotom šokirala fanove. ARHIV

A. F.

4.6.2021

Pjevačica Bili Ajliš (Billie Eilish) objavila je novi spot za pjesmu Lost Cause, u kojem je pokazala više kože nego inače.

Naime, sedmerostruka dobitnica Grammyja sama je režirala spot u kojem s prijateljicama pleše, skače, jede brzu hranu i igra Twister, dok na sebi nosi kratke hlačice i spavaćicu s dubokim dekolteom. 

19-godišnjakinja koja je tokom karijere naglašavala kako želi preusmjeriti pažnju medija sa svog tijela na muziku te je svoju figuru skrivala u prevelikim majicama i širokim hlačama iznenadila je fanove novim spotom.


"Pjesma je dobra", "Ljudi, dišete li još uvijek", "Hvala što si nam podarila ovo", "Volim te, Billie", pisali su jedni u komentarima, dok se drugima nimalo nije svidjelo što je pjevačica promijenila svoj imidž.

"Kome nedostaje stara Billie?", "Ti više nisi Billie", "Promijenila si se, nedostaje mi stara Billie", "Billie twerka, ne mogu vjerovati", "Što su ti učinili", "Ovo je loše, uopće mi se ne sviđa", "Ovo je tako loše, molim te, nemoj biti kuja", samo su neki od komentara razočaranih fanova. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.